Power4People

Bij Power4People geloven we in de kracht van werk. Werk draagt bij aan inkomen, structuur, contact, waardering, ontwikkeling en zingeving. Vanuit deze overtuiging inspireren en motiveren we je om aan de slag te gaan, ook als je het moeilijk hebt. Bijvoorbeeld omdat je huidige baan eindigt of omdat je gezondheidsproblemen hebt. Ook als je al een uitkering hebt, helpen we je met plezier weer aan het werk.

Door onze bevlogenheid, kennis en ervaring zijn we al jaren zeer succesvol op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement. Ook bieden we maatwerkoplossingen om je Transitievergoeding succesvol te besteden. Graag helpen of houden we ook jou of je medewerkers en verzekerden op een positieve manier aan het werk!

Openingstijden: op afspraak
Telefoonnummer: 030-6911666

Wil je een gratis, vrijblijvende afspraak maken? Of meer informatie over onze diensten? Bel gerust naar bovenstaand nummer of neem een kijkje op onze website!
Bezoek de website van Power4People

 

Bakxwagnaar

 

BAKXWAGENAAR is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van organisaties en haar werknemers op de gebieden: verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Hoe concreter, hoe beter. Wij geloven dat gezonde en vitale werknemers aan de basis staan van het succes van iedere organisatie. Met onze deskundige professionals en maatwerkdiensten benadrukken we verantwoordelijkheden, dagen we uit en faciliteren we. Gaan we samen aan de slag?

Openingstijden: op afspraak
Telefoonnummer: 0492-218800 

Wil je een gratis, vrijblijvende afspraak maken? Of meer informatie over onze diensten? Bel gerust naar bovenstaand nummer of neem een kijkje op onze website!


Bezoek de website van BAkxwagenaar